Dé angsttandarts in Soesterberg

Vindt u het spannend om naar de tandarts te gaan? Dan bent u bij lange na niet de enige. Geschat wordt dat bijna vijfenzeventig procent van de volwassenen enige mate van angst ervaart met betrekking tot het bezoeken van een tandarts. En van dat percentage heeft ongeveer vijf tot tien procent van die mensen zo een sterke angst voor de tandarts, dat het een fobie genoemd kan worden. Bij Den Bergh Tandartsen begrijpen wij heel goed dat een afspraak bij de tandarts als spannend kan worden ervaren. 

Hoe langer een bezoek wordt uitgesteld, hoe hoger de drempel wordt om een afspraak te maken. Wij nemen uw angst serieus en onze tandartsen doen er alles aan om u tijdens de afspraak op uw gemak te stellen. Zo zorgen wij ervoor dat u het vertrouwen krijgt in onze tandartsen waardoor die drempel voor een tandartsbezoek steeds minder groot wordt. Onze tandartsen hebben veel ervaring met het behandelen van mensen met angst. Indien u een speciale behandeling nodig heeft in verband met uw angst, dan adviseren wij een bezoek aan een gediplomeerde angsttandarts. Dit is een specialisatie binnen de tandheelkunde.

Zonder angst naar de tandarts

Bij Den Bergh Tandartsen zijn wij uiterst ervaren in het behandelen van mensen met angst. Laat het u daarom niet weerhouden om een afspraak te maken. Wij maken extra tijd voor u vrij om te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Wij zorgen ook dat we u alles duidelijk uitleggen. Wij vertellen u wat wij willen gaan doen en wat u kunt verwachten. Door alles in goed en rustig overleg te doen, wordt vaak al een deel van de angst weggenomen. Omdat wij bij Den Bergh Tandartsen ruim de tijd nemen voor patiënten kan er tijdens de afspraak ook een pauze worden ingelast indien dit nodig is.

Kinderen met angst voor de tandarts

Ook voor kinderen kan een bezoek aan de tandarts spannend zijn. Daarom is het belangrijk dat een kind op jonge leeftijd al vertrouwd raakt met een bezoek aan de tandarts. Hierdoor is een bezoek iets dat erbij hoort en geen plek waar je pas heen gaat als er iets aan de hand is. U kunt uw kind bijvoorbeeld meenemen naar uw afspraken.

Een afspraak maken bij Den Bergh Tandartsen

Heeft u angst voor de tandarts en bent u op zoek naar een goede tandarts die u gerust kan stellen en u verder kan helpen? Maak dan een afspraak bij Den Bergh Tandartsen. U kiest zelf een datum en tijd die u het beste schikt. Tijdens de eerste afspraak maakt u kennis met tandarts Martijn en onze praktijk. Wij leggen u rustig uit wat u van de behandeling kan verwachten en hoe wij u verder kunnen helpen. Alles doen wij in overleg met u. Samen zorgen wij voor een gezond gebit.