Team_denberghtandartsen

Martijn de Blaeij krijgt op Zorgkaart Nederland een 9.5/10

Den Bergh Tandartsen wordt geleid door tandarts Martijn de Blaeij. Martijn is al vele jaren werkzaam als algemeen tandarts en werkt momenteel bij Hoflaan Tandartsen in Leersum. In samenwerking met deze praktijk opent hij met Den Bergh Tandartsen nu zijn eigen praktijk. 

U kunt van Martijn, en van alle andere medewerkers in de praktijk, uitstekende zorg verwachten. Wij nemen alle tijd voor u en voor uw gezinsleden en zorgen dat u met een prettig gevoel naar uw afspraak komt. 

De huidige patiënten van Martijn beoordelen hem met een gemiddelde 9.5 op Zorgkaart Nederland. Op Zorgkaart Nederland kunt u lezen hoe zijn huidige patiënten hun behandeling en de zorg van Martijn ervaren. Zorgkaart Nederland is de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij gebruiken de informatie uit de beoordelingen om onze dienstverlening en klanttevredenheid te verbeteren. Hieronder ziet u recente beoordelingen van patiënten over Martijn.

23 december 2020

Ben niet zo’n held bij de tandarts, maar hij stelt je op je gemak. Vraagt regelmatig of het wel gaat. Ben nog niet zo lang bij deze tandarts, maar super tevreden. Moderne praktijk. Lieve mensen.

9.8

16 december 2020

Ik was altijd erg bang voor de tandarts totdat ik hierheen ging. Leuk team en geen pijn bij elke behandeling.

10

16 december 2020

Martijn is sympathiek en empathisch. Hij legt de behandeling duidelijk uit en stelt je op het gemak. Ik ben erg blij dat ik bij hem terecht ben gekomen na een slechte ervaring in het verleden.

9.7

2 december 2020

Martijn is een erg fijne tandarts. Hij luistert goed en is erg kundig. Hij neemt echt de tijd voor je. Kortom ik ben heel erg tevreden.

10

8 december 2020

Deze tandarts stelt je op je gemak. Verteld de dingen duidelijk. Stel zijn behandelingen zeer op prijs en ook zijn assistente is een super vriendelijke dame.

9.7

2 december 2020

Martijn is een erg fijne tandarts. Hij luistert goed en is erg kundig. Hij neemt echt de tijd voor je. Kortom ik ben heel erg tevreden.

10

13 november 2020

De tandarts heeft alle tijd en geduld met mij, bijna van mijn angsten af en weer een mooi gebit

8.5

12 november 2020

Geweldig geholpen door Martijn. Hij luistert naar je en weet je goed op je gemaakt te stellen. Heel vriendelijk en fijn in de omgang, ik gun iedereen zo’n tandarts.

9.5

12 november 2020

Fijne, kundige en vriendelijk uitstraling. Martijn kan heel goed met kinderen omgaan tijdens een behandeling. Mijn dochtertje gaat daardoor met plezier naar de tandarts!

8.5

11 november 2020

Martijn is een fijne tandarts. Luistert goed en stelt je op je gemak. Ik ben erg tevreden!

9.7

4 november 2020

Ik word altijd super fijn geholpen door Martijn. Gaat erg professioneel en kundig te werk. Hij legt altijd goed uit wat hij precies gaat doen zodat je altijd weet wat je kan verwachten. Erg tevreden!

10

22 oktober 2020

Bij Martijn weet ik dat mijn mond in goed handen is, hij is heel professioneel en weet waar hij mee bezig is. De behandeling is pijnloos verlopen en heb daarna ook geen last gehad. Fijne tandarts, altijd ruimte voor een praatje.

9.3

9 oktober 2020

Martijn is een fijne tandarts: Is invoelend en respectvol. Geeft duidelijke uitleg en gefundeerd advies. Gebruikt up to date materialen en heeft duidelijk plezier in goed vakwerk. Ik heb inmiddels diverse uiteenlopende tandheelkundige behandelingen van hem gehad. Allemaal prima verlopen. Kortom, van harte aanbevolen!

9.2