Team_denberghtandartsen

Martijn de Blaeij krijgt op Zorgkaart Nederland een 9.5/10

Den Bergh Tandartsen wordt geleid door tandarts Martijn de Blaeij. U kunt van Martijn, en van alle andere medewerkers in de praktijk, uitstekende zorg verwachten. Wij nemen alle tijd voor u en voor uw gezinsleden en zorgen dat u met een prettig gevoel naar uw afspraak komt. 

De huidige patiënten van Martijn beoordelen hem met een gemiddelde 9.5 op Zorgkaart Nederland. Op Zorgkaart Nederland kunt u lezen hoe zijn huidige patiënten hun behandeling en de zorg van Martijn ervaren. Zorgkaart Nederland is de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij gebruiken de informatie uit de beoordelingen om onze dienstverlening en klanttevredenheid te verbeteren. Hieronder ziet u recente beoordelingen van patiënten over Martijn.

5 februari 2021

Martijn is een erg prettige en deskundige tandarts. De soepele samenwerking met de assistente draagt bij aan een gevoel van vertrouwen. Ze werken als een goed team. Er wordt rustig gewerkt, niet gehaast, en alles wordt duidelijk uitgelegd.

10

15 januari 2021

Martijn en zijn assistentes zijn betrokken en nemen de tijd om echt te luisteren.

9.6

13 januari 2021

Martijn is een tandarts met passie voor zijn vak en patiënten, dat met de gepaste humor maakt dat je je erg op je gemak voelt. Het behandelplan word altijd zorgvuldig doorgesproken zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan deze tandarts ten zeerste aanbevelen!

9.8

4 januari 2021

Ben reeds door een afgebroken tand, onder behandeling voor een kroon. Na een duidelijk behandelplan was de engste afspraak voor mij( het implantaat inbrengen) binnen 30 minuten met gemak achter de rug. Martijn heeft een super fijn team om zich en de beste/nieuwste technieken komen aan bod. Je voelt je in goede handen en nu ga ik iets geks zeggen misschien maar ” t is zelfs leuk” tijdens de behandeling. Ik stel klachten niet meer uit maar maak direct een afspraak voor een inspectie.kortom één tevreden klant die zich koning voelt in de stoel.

9.6

23 december 2020

Ben niet zo’n held bij de tandarts, maar hij stelt je op je gemak. Vraagt regelmatig of het wel gaat. Ben nog niet zo lang bij deze tandarts, maar super tevreden. Moderne praktijk. Lieve mensen.

9.8

16 december 2020

Ik was altijd erg bang voor de tandarts totdat ik hierheen ging. Leuk team en geen pijn bij elke behandeling.

10

16 december 2020

Martijn is sympathiek en empathisch. Hij legt de behandeling duidelijk uit en stelt je op het gemak. Ik ben erg blij dat ik bij hem terecht ben gekomen na een slechte ervaring in het verleden.

9.7

2 december 2020

Martijn is een erg fijne tandarts. Hij luistert goed en is erg kundig. Hij neemt echt de tijd voor je. Kortom ik ben heel erg tevreden.

10

8 december 2020

Deze tandarts stelt je op je gemak. Verteld de dingen duidelijk. Stel zijn behandelingen zeer op prijs en ook zijn assistente is een super vriendelijke dame.

9.7

2 december 2020

Martijn is een erg fijne tandarts. Hij luistert goed en is erg kundig. Hij neemt echt de tijd voor je. Kortom ik ben heel erg tevreden.

10

13 november 2020

De tandarts heeft alle tijd en geduld met mij, bijna van mijn angsten af en weer een mooi gebit

8.5

12 november 2020

Geweldig geholpen door Martijn. Hij luistert naar je en weet je goed op je gemaakt te stellen. Heel vriendelijk en fijn in de omgang, ik gun iedereen zo’n tandarts.

9.5

11 november 2020

Martijn is een fijne tandarts. Luistert goed en stelt je op je gemak. Ik ben erg tevreden!

9.7

4 november 2020

Ik word altijd super fijn geholpen door Martijn. Gaat erg professioneel en kundig te werk. Hij legt altijd goed uit wat hij precies gaat doen zodat je altijd weet wat je kan verwachten. Erg tevreden!

10

22 oktober 2020

Bij Martijn weet ik dat mijn mond in goed handen is, hij is heel professioneel en weet waar hij mee bezig is. De behandeling is pijnloos verlopen en heb daarna ook geen last gehad. Fijne tandarts, altijd ruimte voor een praatje.

9.3