Dé kindertandarts van Soesterberg

Den Bergh Tandartsen is een kindvriendelijke praktijk met ervaring in het behandelen van (jonge) kinderen. Vanaf 3 jaar oud kunnen kinderen bij ons terecht. Daarvoor raden wij aan om de kinderen bij uw tandartsbezoek mee te nemen. Zo leren zij op laagdrempelige manier kennis maken met de praktijk. Hierdoor is de kans op angst bij kinderen kleiner. Wij nemen bij een bezoek aan de tandarts ook voor de jonge leden van uw gezin ruim de tijd. Wij zorgen dat zij zich op hun gemak voelen en leggen op voor kinderen begrijpelijke wijze uit wat we allemaal gaan doen.

Kinderen met angst

Wij begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor kinderen heel spannend kan zijn. Door onze ervaring in het behandelen van patiënten met angstklachten, kunnen wij uw kind op zijn of haar gemak stellen. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer waarin we duidelijk uitleggen wat we gaan doen en welke instrumenten we daarbij gebruiken. Door het vertrouwen dat we creëren wordt de drempel steeds minder groot en wordt een bezoek aan de tandarts iets dat er gewoon bij hoort voor kinderen.

Patiënt worden

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts voor uw gezin in Soesterberg? Inschrijven is heel eenvoudig. Online kunt u uw gezin gemakkelijk en veilig inschrijven.