Overstappen naar Den Bergh Tandartsen

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts of mondhygiënist? Wij verwelkomen u graag in onze moderne praktijk. Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten van alle leeftijden en het overstappen is zo geregeld. U kunt zich gemakkelijk inschrijven via onze online formulier. Heeft u eerste nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Overstappen in 3 stappen geregeld

U regelt uw overstap naar Den Bergh Tandartsen gemakkelijk en snel via onderstaande stappen.

1. Inschrijven

U kunt zich bij ons online makkelijk en veilig inschrijven als nieuwe patiënt. Nadat u het online inschrijfformulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om een eerste afspraak in te plannen. In het online formulier geeft u aan dat u wilt overstappen.

2. Informeren van uw huidige tandarts

Voorafgaand aan deze eerste afspraak dient u aan uw huidige behandelaar door te geven dat u wil overstappen naar onze praktijk en vraagt u hen om uw huidige patiëntendossier aan ons over te dragen.

3. De eerste afspraak

Uw eerste afspraak is een kennismaking met uw nieuwe tandarts. Deze afspraak duurt 30 minuten. Tijdens de afspraak bespreken wij uw medische dossier, voeren we een algemene controle uit en kunnen wij bespreken welke vervolgstappen nodig zijn. Er wordt geen verdere behandeling uitgevoerd. 

Heeft u geen dossier bij uw huidige tandarts?

Wanneer u langer dan 10 jaar niet naar de tandarts bent geweest, dan is het mogelijk dat uw huidige tandarts geen dossier meer van u heeft. Een dossier moet namelijk 10 jaar bewaard worden. Daarna mag het dossier vernietigd worden. Indien dit het geval is, dan beginnen wij opnieuw met het opbouwen van een dossier. Dit is geen enkel probleem.