team_denberghtandartsen

Dé nieuwe tandartspraktijk voor Soesterberg

Den Bergh Tandartsen is de nieuwe tandartspraktijk voor het gehele gezin. Vanaf februari 2021 kunnen mensen uit Soesterberg en omgeving hier terecht voor algemene tandheelkundige zorg. Ons professionele team van ervaren en gediplomeerde tandheelkundige specialisten onder leiding van tandarts Martijn de Blaeij staat straks vijf dagen per week voor u klaar in onze moderne praktijk. De praktijk is gevestigd aan de Buys Ballotlaan 21 in Soesterberg.

Bij Den Bergh Tandartsen staat de patiënt centraal. Wij nemen ruim de tijd om u en uw gezin te helpen bij het behouden van een goede mondgezondheid. Voorkomen is immers beter dan genezen! 

Volwassenen, kinderen en ouderen kunnen bij ons terecht voor alle reguliere tandartsbehandelingen, gebitsreiniging en periodieke controles waarbij we voldoen aan alle huidige (en toekomstige) coronarichtlijnen om de veiligheid en gezondheid van u en uw gezin te waarborgen.

De verbouwing is in volle gang

Momenteel wordt de praktijk grondig verbouwd. In het verleden deed het pand al dienst als tandartspraktijk en deze wordt nu geheel gemoderniseerd. Vanaf februari 2021 hebben wij twee moderne behandelkamers tot onze beschikking. Ook wordt er een nieuwe tuin aangelegd, zodat zowel het pand als de tuin weer netjes in het straatbeeld passen. Bij Den Bergh Tandartsen kunt u straks veilig naar de tandarts en mondhygiënist. Wij als praktijk hebben extra maatregelen genomen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen. Tijdens de verbouwing is de praktijk zo ingedeeld dat er goed afstand gehouden kan worden. Ook zullen wij na de opening strenge regels hanteren voor zowel medewerkers als patiënten. 

Gediplomeerde behandelaars

Het team van Den Bergh Tandartsen bestaat bij de opening in februari 2021 uit 5 medewerkers. Onze tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten zijn op de hoogte van de laatste technieken en behandelmethodes. Om op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgen alle specialisten elk jaar bijscholing.

Erkenningen en keurmerken

Onze tandartsen en mondhygiënisten zijn aangesloten bij onderstaande brancheorganisaties om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkeling op het gebied van tandheelkundige zorg. Alle tandartsen zijn BIG-geregistreerd en hebben hun opleiding in Nederland gevolgd.

footer logo lowres

Samenwerking Hoflaan Tandartsen in Leersum

Hoflaan Tandartsen is al jaren een begrip in Leersum. Tandarts Martijn de Blaeij is daar momenteel werkzaam. Indien u zich inschrijft bij Den Bergh Tandartsen maar graag eerder dan 1 januari 2021 op afspraak wil komen, kan dit bij Hoflaan Tandartsen. Neem voor meer informatie over een eerste afspraak telefonisch contact met ons op.

Inschrijven bij Den Bergh Tandartsen

Wilt u zeker weten dat u vanaf februari 2021 bij ons terecht kunt als patiënt? Schrijf u dan nu in! Indien u graag direct een afspraak wil, maken wij die tot de praktijk opent bij Hoflaan Tandartsen. Wij werken samen met deze praktijk en hier is onze tandarts Martijn de Blaeij momenteel werkzaam.