Dé spoed tandarts in Soesterberg

Sommige klachten kunnen niet wachten en dienen met spoed behandeld te worden. In dat geval kunt u terecht bij de spoedtandarts van Den Bergh Tandartsen in Soesterberg. Neem in geval van spoed telefonisch contact met ons op. Wij proberen u diezelfde dag nog te helpen.  

Wat zijn spoedeisende klachten?

Neem direct telefonisch contact op indien u last heeft van de volgende klachten:

  • Afgebroken tanden of uitgevallen vullingen;
  • Een opgezette wang en aanhoudende pijnklachten;
  • Uitgeslagen of loszittende tanden als gevolg van een klap;
  • Nabloedingen na het trekken van tanden of kiezen.

Heeft u een uitgeslagen of afgebroken tand? Dan raden wij u aan om binnen twee uur op afspraak te komen bij de spoedtandarts voor een spoedbehandeling. In dat geval is de kans het grootst dat we de tand kunnen terugplaatsen.

Bent u nog geen patiënt?

Bent u geen patiënt bij Den Bergh Tandartsen maar heeft u wel een spoedbehandeling nodig? Neem dan bij uw spoedafspraak een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas mee.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten voor een gewone behandeling. Indien u geen patiënt bent bij Den Bergh Tandartsen vragen wij u de kosten van de spoedbehandeling direct te voldoen. Bent u patiënt bij ons en komt u voor een spoedbehandeling? Dan vindt de facturatie achteraf plaats, net als bij de gewone afspraken het geval is.

Buiten openingstijden

Buiten onze openingstijden kunt u bij spoed contact opnemen met:

Tandartsspoedpraktijk Meander MC
Maatweg 3
3813 TZ Amersfoort

0900 – 8602
www.tandartsspoedpraktijk.nl