Tandarts_patiënt_denberghtandartsen

Deskundige tandarts voor Soesterberg en omgeving

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts waar uw hele gezin terecht kan? Dan bent u bij Den Bergh Tandartsen aan het goede adres. Onze moderne praktijk onder leiding van tandarts Martijn de Blaeij bestaat uit deskundige, ervaren tandartsen waar patiënten van alle leeftijden welkom zijn. Ook jonge kinderen kunnen bij ons terecht voor hun eerste tandartsbezoek. Bij Den Bergh Tandartsen krijgt u een vaste tandarts, waardoor u altijd door dezelfde tandarts wordt behandeld. Hierdoor bouwt u een goede en vertrouwde band op met uw tandarts. Bij ons worden geen onnodige behandelingen uitgevoerd. Wij adviseren u om twee keer per jaar langs te komen voor periodieke controle. Dan nemen we uitgebreid de tijd om uw mondgezondheid te bekijken en indien nodig te adviseren welke behandelingen nodig zijn. Wij zijn altijd transparant over de kosten voorafgaand aan een behandeling. Zijn de kosten van de behandeling hoger dan 250 euro? Dan stellen wij altijd een wettelijk verplichte offerte op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Periodieke controle

Wij vinden het belangrijk om u te helpen ervoor te zorgen dat u een goede mondgezondheid heeft. Voorkomen is immers beter dan genezen. Om hiervoor te zorgen, raden wij u aan twee keer per jaar langs te komen voor een periodieke controle. Wij kijken bij deze controle naar uw tanden, kiezen en tandvlees. Om de 2 á 3 jaar nemen wij röntgenfoto’s om de stad van uw tanden te bekijken. Na de periodieke controle nemen onze tandartsen uitgebreid de tijd om met u door te nemen wat de bevindingen zijn. Indien nodig worden eventuele vervolgafspraken ingepland.

Tandartsbehandelingen

Wanneer de tandarts een probleem signaleert, kan er een behandeling worden uitgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende tandartsbehandelingen, waarvoor u ook bij Den Bergh Tandartsen terecht kunt.

  • Behandeling van gaatjes (cariës);
  • Wortelkanaalbehandelingen en wortelpuntoperatie;
  • Trekken van tanden en kiezen;
  • Bleken van tanden;
  • Sealen van tanden of kiezen;
  • Plaatsing ronen en bruggen;
  • Plaatsing implantaat;
  • Behandeling kaakgewrichtsklachten;
  • Kunstgebit en gebitsprothese laten aanmeten.

Schrijf u nu in bij Den Bergh Tandartsen

Wilt u zeker weten dat u vanaf februari 2021 bij ons terecht kunt als patiënt? Schrijf u dan nu in! Indien u graag direct een afspraak wil, maken wij die tot de praktijk opent bij Hoflaan Tandartsen. Wij werken samen met deze praktijk en hier is onze tandarts Martijn de Blaeij momenteel werkzaam.