Dé tandartspraktijk voor Soesterberg

Den Bergh Tandartsen is een moderne tandartspraktijk voor het gehele gezin gevestigd in Soesterberg. Wij bieden algemene tandheelkundige zorg en u kunt bij ons terecht bij de mondhygiënist. Wij zijn gevestigd aan de Buys Ballotlaan 21 in Soesterberg. Onze praktijk is goed toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.  

De naam Den Bergh is een knipoog naar de oorspronkelijk naam van Soesterberg. Pas in 1837 kwam Soesterberg onder deze naam bekend te staan. Tot die tijd heette het, toen nog een stuk kleinere, dorp ‘Den Bergh’. Bij Den Bergh Tandartsen staat de patiënt centraal. Wij nemen ruim de tijd om u en uw gezin te helpen bij het behouden van een goede mondgezondheid. Voorkomen is immers beter dan genezen! 

Volwassenen, kinderen en ouderen kunnen bij ons terecht voor alle reguliere tandartsbehandelingen, gebitsreiniging en periodieke controles. Indien u meer tandheelkundige specialistische hulp nodig heeft, verwijzen wij u door naar onze collega’s in de omgeving. Dit kan bijvoorbeeld de orthodontist (beugeltandarts), kaakchirurg, implantoloog (chirurgie ten behoeve van implantaten) of de parodontoloog (tandvleesspecialist) zijn.

Samenwerking tandarts en mondhygiënist

Onze tandarts en mondhygiënisten werken nauw met elkaar samen. Door dagelijks overleg in onze praktijk zorgen wij ervoor dat uw behandeling bij de tandarts en bij de mondhygiënist (of preventieassistent) goed op elkaar aansluiten. Zo zorgen wij er samen voor dat uw gebit in topconditie houden. Dat is het voordeel van zowel de tandarts als de mondhygiëniste onder één dak. 

Toegankelijke praktijk voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat mensen slecht ter been en mensen met een beperking ook naar de tandarts kunnen. Daarom is onze praktijk volledig gelijkvloers en gelegen op de begane grond.

Moderne praktijk en apparatuur

Recent is de praktijk volledig verbouwd. U vindt bij Den Bergh tandartsen twee mooie en modern uitgeruste behandelkamers voor tandheelkundige zorg en gebitsreiniging. Daarnaast is onze praktijk een veilige en hygiënische omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Om een goede hygiëne in de praktijk te waarborgen volgen wij de KNMT-richtlijn Infectiepreventie voor tandartspraktijken. Daarnaast volgen wij ten alle tijden de huidige corona richtlijnen voor een veilig bezoek aan de tandarts voor u en onze medewerkers. 

Gediplomeerde behandelaars

Het team van Den Bergh Tandartsen bestaat bij de opening in februari 2021 uit 7 medewerkers. Onze tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten zijn op de hoogte van de laatste technieken en behandelmethodes. Om op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgen alle specialisten elk jaar bijscholing.

Erkenningen en keurmerken

Onze tandartsen en mondhygiënisten zijn aangesloten bij onderstaande brancheorganisaties om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkeling op het gebied van tandheelkundige zorg. Alle tandartsen zijn BIG-geregistreerd en hebben hun opleiding in Nederland gevolgd.

Tekengebied 1 kopie

Patient worden

Op zoek gaan naar een nieuwe tandarts kan allerlei verschillende redenen hebben. Misschien gaat uw tandarts met pensioen of bent u recent in de omgeving van Soesterberg komen wonen. Of wellicht bent u op zoek naar een tandarts die ervaring heeft met het behandelen van kinderen of patiënten die angst hebben voor de tandarts. Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten en inschrijven is zo geregeld. Inschrijven bij de praktijk doet u heel gemakkelijk en veilig via onze website.