De specialisten achter Den Bergh Tandartsen

Bij Den Bergh Tandartsen vindt een team van bevlogen professionals. Onze tandarts, mondhygiënisten en (preventie)assistenten hebben geruime ervaring en bieden u en uw gezin graag de mondzorg die past bij uw persoonlijke situatie. Door bijscholing en trainingen beschikken onze medewerkers over de laatste vakinhoudelijke kennis en helpen zij u om uw gebit in de beste conditie te krijgen en houden. Graag stellen we het team aan u voor.

DB fotobewerking website03 wit

Martijn de Blaeij - Tandarts

Martijn de Blaeij is de tandarts en leidt de praktijk. Hij rondde de studie Fysiotherapie Bachelor of Science af in Utrecht, gevolgd door de studie Tandheelkunde ACTA in Amsterdam. De afgelopen jaren was hij bij verschillende werkgevers werkzaam als tandarts-algemeen practicus, waaronder ook bij Hoflaan Tandartsen in Leersum. In samenwerking met deze praktijk opent hij met Den Bergh Tandartsen voor het eerst zijn eigen praktijk.

Tilon Tandartsen 165

Cynthia - Tandartsassistent

Cynthia Kuijl is tandartsassistent en preventie assistentie. Ze is geboren en getogen in Zeeland en alweer ruim 25 jaar woonachtig op de Utrechtse Heuvelrug. Cynthia is in 2019 begonnen bij Hoflaan Tandartsen en verhuist mee naar de nieuwe praktijk in Soesterberg. Zoals Cynthia het zelf zegt: “Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het team dat gaat starten bij Den Bergh Tandartsen in Soesterberg en kijk er naar uit om mijn enthousiasme over te brengen op alle patiënten”.

Tilon Tandartsen 85

Diane - Baliemedewerkster

Diane van Nes is onze enthousiaste, sociale en behulpzame baliemedewerkster. Met haar ruime werkervaring in de tandheelkunde draagt zij haar steentje bij aan onze nieuwe praktijk. Diane is op maandag t/m donderdag aanwezig in de praktijk. Patiënten kunnen bij haar terecht voor het maken van een afspraak en vragen. Zowel telefonisch als via de e-mail.

Tilon Tandartsen 64

Fereshta - Mondhygiënist

Fereshta Mohammadi werkt in de praktijk als mondhygiëniste. Fereshta is afgestudeerd in 2017 als mondhygiëniste aan de Hogeschool in Nijmegen. Met haar werk richt zij zich op voorkomen van tandbederf en tandvleesaandoeningen bij haar patiënten. Fereshta staat ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten en is lid van de NVM. Ze is werkzaam op maandag en donderdag.

Tilon Tandartsen 173

Gabriëlla - Tandartsassistent

Gabriëlla Loopik is sinds 2017 tandart- en preventieassistente en sinds dit jaar werkzaam bij Den Bergh Tandartsen. Het leukst aan haar werk vindt zij de interactie met kinderen en het begeleiden van angstige patiënten. ‘Het geeft mij voldoening om tijdens een behandeling rustig en duidelijk uit te leggen wat er gedaan wordt, waardoor iemand achteraf met een goed gevoel de deur uit gaat’.

Tilon Tandartsen 114

Kimberley - Baliemedewerker

Kimberley Caglayan is opgegroeid in Soesterberg en sinds dit jaar op maandag en woensdag werkzaam in de praktijk als Baliemedewerker.