De specialisten achter Den Bergh Tandartsen

Bij Den Bergh Tandartsen vindt u vanaf februari 2021 een team van bevlogen professionals. Onze tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten hebben geruime ervaring en bieden u en uw gezin graag de mondzorg die past bij uw persoonlijke situatie. Door bijscholing en trainingen beschikken onze medewerkers over de laatste vakinhoudelijke kennis en helpen zij u om uw gebit in de beste conditie te krijgen en houden. Graag stellen we het team aan u voor. 

DB fotobewerking website03 wit

Martijn de Blaeij

Martijn de Blaeij gaat de nieuwe praktijk in Soesterberg leiden. Hij rondde de studie Fysiotherapie Bachelor of Science af in Utrecht, gevolgd door de studie Tandheelkunde ACTA in Amsterdam. De afgelopen jaren was hij bij verschillende werkgevers werkzaam als tandarts-algemeen practicus, waaronder ook bij Hoflaan Tandartsen in Leersum. In samenwerking met deze praktijk opent hij met Den Bergh Tandartsen voor het eerst zijn eigen praktijk.

Den bergh tandartsen cynthia kuijl

Cynthia Kuijl

Cynthia Kuijl is tandartsassistent en preventie assistentie. Ze is geboren en getogen in Zeeland en alweer ruim 25 jaar woonachtig op de Utrechtse Heuvelrug. Cynthia is in 2019 begonnen bij Hoflaan Tandartsen en verhuist mee naar de nieuwe praktijk in Soesterberg. Zoals Cynthia het zelf zegt: “Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het team dat gaat starten bij Den Bergh Tandartsen in Soesterberg en kijk er naar uit om mijn enthousiasme over te brengen op alle patiënten”.

Den bergh tandartsen diane van nes

Diane van Nes

Diane van Nes is onze enthousiaste, sociale en behulpzame baliemedewerkster. Met haar ruime werkervaring in de tandheelkunde draagt zij haar steentje bij aan onze nieuwe praktijk. Diane is op maandag en op donderdag aanwezig in de praktijk. Patiënten kunnen bij haar terecht voor het maken van een afspraak en vragen. Zowel telefonisch als via de e-mail.

Kirsten van der Laan

Kirsten van der Laan is mondhygiëniste bij Den Bergh Tandartsen en sinds februari 2021 gestart binnen het team. 

In 1999 behaalde Kirsten haar diploma als mondhygiënist aan het Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). De afgelopen 22 jaar heeft ze bij verschillende praktijken gewerkt en veel werkervaring opgedaan. Kirsten is lid van de KRM en NVM en volgt jaarlijks allerlei trainingen om nieuwe kennis op te doen.