De specialisten achter Den Bergh Tandartsen

Bij Den Bergh Tandartsen vindt een team van bevlogen professionals. Onze tandarts, mondhygiënisten en (preventie)assistenten hebben geruime ervaring en bieden u en uw gezin graag de mondzorg die past bij uw persoonlijke situatie. Door bijscholing en trainingen beschikken onze medewerkers over de laatste vakinhoudelijke kennis en helpen zij u om uw gebit in de beste conditie te krijgen en houden. Graag stellen we het team aan u voor.

DB fotobewerking website03 wit

Martijn de Blaeij - Tandarts

Martijn de Blaeij is de tandarts en leidt de praktijk. Hij rondde de studie Fysiotherapie Bachelor of Science af in Utrecht, gevolgd door de studie Tandheelkunde ACTA in Amsterdam. De afgelopen jaren was hij bij verschillende werkgevers werkzaam als tandarts-algemeen practicus, waaronder ook bij Hoflaan Tandartsen in Leersum. In samenwerking met deze praktijk opent hij met Den Bergh Tandartsen voor het eerst zijn eigen praktijk.

Tilon Tandartsen 165

Cynthia - Tandartsassistent

Cynthia is tandartsassistent en preventie assistentie. Ze is geboren en getogen in Zeeland en alweer ruim 25 jaar woonachtig op de Utrechtse Heuvelrug. Cynthia is in 2019 begonnen bij Hoflaan Tandartsen en verhuist mee naar de nieuwe praktijk in Soesterberg. Zoals Cynthia het zelf zegt: “Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het team dat gaat starten bij Den Bergh Tandartsen in Soesterberg en kijk er naar uit om mijn enthousiasme over te brengen op alle patiënten”.

Denberghtandartsen portret9

Myrte - Mondhygiënist

Myrte is opgegroeid in Zeeland en woont nu in het centrum van Zeist. Na het afronden van haar opleiding Mondzorgkunde in 2020 te Utrecht, heeft ze bij verschillende werkgevers gewerkt. Inmiddels heeft ze haar plekje gevonden bij Den Bergh tandartsen in Soesterberg.

Myrte staat bekend om haar rustige behandelmethodes. Ze kan heel goed luisteren naar haar patiënten en past haar behandeling aan naar wat prettig en nodig is. Patiënten komen altijd met een gerust hart weer bij haar terug. Myrte houdt van een praatje tussendoor en houdt vooral van een tevreden en blije patiënt. Haar werkdagen zijn op maandag, dinsdag & vrijdag. 

Denberghtandartsen portret 13

Joke - Tandartsassistent

Joke is werkzaam als tandartsassistent.