Zelfstandig tandarts gezocht, omgeving Soesterberg (8 - 16 uur)

Ben jij een betrokken, professionele en zelfstandige tandarts? Wij zijn op zoek naar een collega die voor een langere tijd met ons wilt samenwerken. Onze praktijk is in Soesterberg  en biedt goede mondzorg voor patiënten van jong tot oud. Wij willen het liefst dat onze patiënten zoveel mogelijk vertrouwde gezichten zien en met een goed gevoel weer naar huis gaan.

Zo maak jij impact

Onze praktijk doet er alles aan om de tanden van onze patiënten gezond te houden. Wij willen onze patiënten met een goed gevoel ontvangen en met een gezond gebit weer naar huis laten gaan. Door jou voelen onze patiënten zich welkom en op hun gemak. Bovendien hebben ze dankzij jou het gevoel dat alles bij ons tot in de puntjes is verzorgd en hun gebit dus in goede handen is.

Jouw werkzaamheden

  • Als tandarts ben je in staat om alle reguliere tandartsbehandelingen zelfstandig uit te voeren;
  • Je geeft preventieve voorlichting en instructies aan onze patiënten;
  • Je bent vertrouwd met het opstellen van een behandelplan voor een patiënt;
  • Je bespreekt met patiënten hun algehele gezondheid en zet je actief in om hen te begeleiden naar een goede (mond)gezondheid.

Dit vragen wij

Je bent betrokken, klantvriendelijk, een teamplayer en professioneel. Wij zetten onze patiënten centraal en we doen iedere dag ons uiterste best om aan hen de beste mondzorg te leveren. Wij zoeken iemand die een passie heeft voor zijn vak en met veel plezier zijn werk doet. Het overgrote deel van onze patiënten spreekt Nederlands. Het is dan ook belangrijk dat je deze taal goed beheerst.

Dit ben jij

Je bent een zelfstandige tandarts en je beschikt over de juiste diploma’s en over enkele jaren werkervaring als zelfstandig tandarts. Je hebt een BIG-registratie en je vindt het fijn om in een vast team te werken. Het is onze ambitie om de praktijk te laten groeien en daar help jij graag aan mee. Je bent sociaal ingesteld en je doet actief mee aan ons wekelijkse teamoverleg. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een moderne, nieuwe praktijk waar gewerkt wordt volgens de nieuwste inzichten en richtlijnen. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gezellig team, waarvoor kwaliteit en een positieve werksfeer heel belangrijk zijn. Jouw input wordt door collega’s gewaardeerd en telt mee in de keuzes die wij samen als team maken. Eigen initiatief en enige mate van flexibiliteit worden gewaardeerd.

Daarnaast bieden wij:

  • 8-16 uur per week;
  • Een fijne en gezellige groep collega’s en een prettige werksfeer;
  • Een hecht team;
  • Er wordt gewerkt met materialen van hoge kwaliteit;
  • Honorarium op basis van percentage.

Over onze praktijk

Den Bergh Tandartsen is een moderne tandartspraktijk voor het gehele gezin gevestigd in Soesterberg. Wij bieden algemene tandheelkundige zorg en u kunt bij ons terecht bij de mondhygiënist. Wij zijn gevestigd aan de Buys Ballotlaan 21 in Soesterberg. Wij behandelen het gehele gezin en zijn daarom een echte familiepraktijk. Door de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een extra tandarts. 

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature?

Tandarts Martijn kijkt uit naar jouw reactie. Je kan tot 1 juli 2022 reageren op deze vacature door je C.V. en motivatiebrief te sturen naar info@denberghtandartsen.nl Binnen 5 werkdagen krijg je van ons een reactie terug. Hopelijk zien we je snel voor een eerste gesprek!