Mondhygiënist_denberghtandartsen

Uw eerste afspraak

Den Bergh Tandartsen is een tandarts- en mondhygiënepraktijk in het centrum van Soesterberg waar u met uw hele gezin terecht kan. Vanaf februari 2021 bent u bij ons welkom voor uw eerste afspraak. Van de jonge gezinsleden tot de ouderen, wij helpen alle leeftijden bij het verkrijgen van een goede mondhygiëne. Lees hieronder ons stappenplan door, zodat u ziet hoe wij te werk gaan.

1. De inschrijving

Inschrijven bij Den Bergh Tandartsen kan heel gemakkelijk door het online inschrijfformulier in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen.

2. De medische vragenlijst

Na de inschrijving ontvangt u van ons een medische vragenlijst. Dit is een verplicht onderdeel van uw patiëntendossier. U kunt deze online invullen. Vervolgens nemen wij contact met u op om een eerste afspraak in te plannen. Deze vindt plaats vanaf februari 2021.  Indien u zich inschrijft bij Den Bergh Tandartsen maar graag eerder dan februari 2021 op afspraak wilt komen, kan dit bij Hoflaan Tandartsen. 

3. Kennismaking

De eerste afspraak bestaat uit een intake van 30 minuten. Hierbij staat de prettige kennismaking met de praktijk en uw nieuwe tandarts of mondhygiënist voorop. Tijdens de intake bekijken wij uw gebit zodat wij uw mondgezondheid kunnen beoordelen. Wij bespreken met u uw medische vragenlijst, voeren een algemene controle uit en er worden er (indien noodzakelijk) röntgenfoto’s gemaakt. Er vinden tijdens de intake geen behandelingen plaats. We kunnen bij de afspraak wel bespreken welke behandelingen er nodig zijn en indien nodig een stappenplan maken. Vindt u het spannend om naar de tandarts te gaan? De tandartsen en mondhygiënisten Den Bergh Tandartsen hebben ervaring in het behandelen van patiënten met angstklachten. Wees dus erop gerust dat we alle tijd nemen om u op uw gemak te stellen waardoor u deze eerste afspraak rustig kennis kunt maken met ons en onze praktijk. Indien u toch een speciale behandeling nodig heeft in verband met uw angst, dan adviseren wij een bezoek aan een gediplomeerde angsttandarts. Dit is een specialisatie binnen de tandheelkunde.

Wij vragen u om bij de intake een geldig identiteitsbewijs en uw verzekeringspas mee te nemen. Na de intake plannen wij samen met u een eerste afspraak.

4. Uw behandelingen

Aan de hand van de intake kunnen wij beoordelen welke behandelingen nodig zijn. Wij voeren alleen behandelingen uit die echt noodzakelijk zijn en bijdragen aan het verhelpen en voorkomen van gebitsproblemen. Hoeveel behandelingen er plaatsvinden, is altijd in overleg en wij geven u vooraf een kostenindicatie. Zijn de kosten van de behandeling hoger dan 250 euro? Dan stellen wij altijd een wettelijk verplichte offerte op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

5. Periodieke controle

Mocht uw tandhygiëne in orde zijn dan adviseren wij u om elk half jaar langs te komen voor een periodieke controle bij de tandarts en een gebitsreiniging bij onze mondhygiënist of preventieassistent. Door regelmatige controle en reiniging kunt u problemen aan uw gebit voorkomen.

Schrijf u nu in bij Den Bergh Tandartsen

Wilt u zeker weten dat u vanaf februari 2021 bij ons terecht kunt als patiënt? Schrijf u dan nu in! Indien u graag direct een afspraak wil, maken wij die tot de praktijk opent bij Hoflaan Tandartsen. Wij werken samen met deze praktijk en hier is onze tandarts Martijn de Blaeij momenteel werkzaam.